• 0 kr0.00

    Shopping bag

    • Du har ingen produkter i handlekurven.

Engangstilbud: Planleggingsguiden til halv pris!

Oppgradér bestillingen din med den praktiske planleggingsguiden som hjelper deg spare penger på oppussingen.

Planleggingsguiden – verktøyet som tar deg steg-for-steg gjennom oppussingen av din bolig. Veiledende pris er 997,- Du får halv pris, kun på denne siden.

Veiledende pris: Kr 997,00,-
Din pris nå: Kr 498,50,-
[wc_1cu_yes] Ja, Takk! Jeg tar denne også (Klikk her). [/wc_1cu_yes]

Legg til denne i bestillingen din nå, og benytt deg av dette engangstilbudet for å få planleggingsguiden til halv pris. Dette tilbudet finner du kun her, og forsvinner når du forlater siden.

Sikre deg arbeidsboken som hjelper deg å få oversikt, planlegge oppussingen, prioritere hva som er viktigst, og spare penger på håndtverkere og materiale.

Planleggingsguiden følger en ny metode for å sortere og prioritere hva som skal pusses opp.

Du kan uten fagbrev eller erfaring bestemme hva som vil være best for din bolig. Ved å benytte en spesiell og enkel metode for å gi poenger til prosjektene, kan du velge bort det som ikke er viktig for deg.

Denne boken er en utvidelse av den du nettopp har bestilt. Tenk deg om.. hvor mye penger kan du spare på å forstå hva som er viktig, og hva som er unødvendig under oppussingen? Det er potensielt hundretusener å spare på å ta riktige valg om oppussing. Denne boken hjelper deg å ta disse valgene, og gir deg en hjelpende hånd underveis.

[wc_1cu_yes] Ja, Takk! Jeg tar denne også (Klikk her). [/wc_1cu_yes]

[wc_1cu_no] Nei, takk. Jeg vil ikke planlegge oppussingen. [/wc_1cu_no]

Bitnami