• 1 kr498.50

    Shopping bag

    • Planleggingsguiden

      Qty: 1 × kr498.50
    Delsum : kr498.50

Byggmesterens metode

Oppdag byggmesterens metode for lønnsom oppussing

kr399.00

på lager
SKU#: IDE1007
- +
Kategori:

Beskrivelse

Oppdag byggmesterens metode for lønnsom oppussing

Se teknikkene og strategiene for oppussing som de ikke viser på TV.

Ikke la følelsene stå i veien for høyere takstpris

Ønsker du å skape din drømmebolig, og er på jakt etter veiledning for hva som er best å gjøre? Da er dette riktig investering for deg.

Selv om du ikke har fagbrev, erfaring med oppussing, eller en tømrer i familien, er det mulig å forstå og bruke de lønnsomme metodene som håndverkere bruker. Les bokenfor å forstå:

  • Byggmesterens prioriterte rekkefølge på oppussingen
  • Hvordan velge riktig type oppussing for ditt behov
  • Supertips fra energirådgiver, glassrådgiver, megler m.fl.
  • 3 metoder for å pusse opp vegger, gulv, og tak.
  • Billige metoder for å forbedre lys, fasade, trapper, m.m.
  • Forstå hva som påvirker prisen av din bolig
  • Forstå hva kan du gjøre selv, og når du bør bruke fagmann

“Jeg trenger struktur, og det bidrar boken til. Klassisk her i huset: jeg ser alt som skal gjøres og starter der jeg er mest motivert, avslutter sjelden før jeg påbegynner neste ting, har gjerne flere ting på gang samtidig, mannen blir gal fordi han ikke vil bo i slikt rot i evighet ;0) … og som han sier “det blir jo pent, men det blir jo aldri ferdig”. Jeg har aldri funnet en bok før som tar for seg akkurat dette utifra nevnte ryddige perspektiv.”

Sofie Windjusveen, Oslo


Ta vare på din største investering!

Livets største investering er for mange boligen. Sørg derfor for å gjøre de riktige tingene med boligen du bor i for å ta vare på investeringen. Boken inneholder mange råd og synspunkter på hvordan du kan gjøre dette, uavhengig om du skal gjøre ting selv eller bruke håndverkere.

  • Lær deg hvordan tenke som en fagmann, og se de største mulighetene
  • Boligprisene varierer, men riktig oppussing gir mer penger på konto
  • Selv om du ikke selger boligen, kan lønnsom oppussing gi bedre betingelser på boliglånet ditt.

Noen ønsker å pusse opp boligen for å få det bedre å bo selv, mens andre har kort tidshorisont på oppussingen. Når du velger lønnsom oppussing, er dette viktige valg som skal vurderes. Ved salg ønsker du få bedre pris for boligen. Når du fortsetter å bo, kan du få boligen taksert til høyere verdi, og forhandle med banken for bedre betingelser i tillegg til å få en bedre og mer komfortabel bolig.


“Boka er jo komplett og tar for seg alt en trenger”

Rune Nagell Andersen


“Jeg synes det beste med den boken på generell basis, er at den poengterte tydelig viktigheten med å planlegge godt før man går i gang. Dette har hjulpet, ikke bare på det rent organisatoriske rundt oppussingen, men også den mentale innstillingen. Jeg opplever at jeg kan ta mer avveide avgjørelser og sleppe at oppgavene som skal utføres vil “vokse over hodet på meg”. Et annet bra fokus i boken er helheten og den røde tråden gjennom hele boligen. 🙂”
Sigurd Nyborg


“Jeg liker denne boken veldig godt fordi den inneholder alt fra planlegging, tankesett under oppussing og anbefalinger på prioritert rekkefølge av oppussingen til energi- og glassrådgiverens tips for energibesparelse. Konkrete tips, råd og erfaringer angående innvendige og utvendige rom og overflater.”

Gøran Moen Lamo


“Boken lønnsom oppussing er god investering 😀 har mottatt og lest igjennom. Den kommer veldig godt til nytte! 👌🏼”

Vibeke Anett


“For å få til en lønnsom oppussing trenger du ikke flaks som en spekulant, årevis med utdannelse som en fagmann, eller være nevenyttig som en handyman. Det eneste du trenger er å vite hva du skal gjøre.”

Skrevet av byggmester of forfatter Kjetil Henriksen


Kjetil Henriksen er familiefar, byggmester og bygningsingeniør. Sammen med sin kone bor han i Kristiansand med sine to barn. Han har drevet eget byggefirma gjennom flere år. I tillegg er han Enova energirådgiver, og autorisert glassrådgiver. Daglig jobber Kjetil som leverandør av tekniske produkter for byggevarebransjen.


Omtaler (0)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.