Fastfit

kr399.00

Den norske fitness-sensasjonen som solgte over 20.000 bøker første året.

Kjøp

Description

Oppdag fitnessfilosofien treningsbransjen holder skjult!

Denne boken vil gi deg et paradigmeskift i hvordan du tenker om trening og kosthold. Uavhengig om du er nybegynner eller har drevet med trening og/eller idrett i mange år – så er dette kunnskap du ikke vil gå glipp av!

Tror du at du trenger å trene til utmattelse for for å få en stram, slank og muskuløs kropp…? Eller at en varm, svett og støl kropp er tegn på at treningen er god…?
Da bør du tro om igjen…

HVA FINNER DU I BOKEN?

I boken vil du oppdage fitnessfilosofien FASTFIT som gjør det mulig å få en veltrent kropp – uten å “ofre livet” i prosessen.

Du vil forstå en gang for alle at det ikke trenger å være vanskelig å se bra ut naken. Du vil innse at treningsbransjen har lurt deg til å tro at det kreves enorm viljestyrke og selvdisiplin for å komme i form. Det gjør det ikke.

Tre hemmeligheter du ikke vil gå glipp av:

Hemmelighet #1: ”En ubevisst grunn til selvsabotasje” – Hvordan egoet ditt står i veien for din egen suksess – bruk selvbildet for å vinne uten viljestyrke.

Hemmelighet #2: Kompliser og profitter” –Lær hvordan treningsbransjen tjener penger – og hvorfor folk flest aldri får resultater på trening.

Hemmelighet #3: ”Spis hva du vil – når du vil” – Hvorfor du ikke trenger å spise flere ganger om dagen, gi opp favorittmaten din eller følge vanskelige dietter for å gå ned i vekt.

KAPITTEL 2: DEN STORE TRENINGSBLØFFEN

“Hvordan vi ble lurt til å trene til utmattelse…”
Oppdag hvordan treningsbransjen førte oss bak lyset for å tjene mer penger. Forstå den strategiske forskjellen mellom å trene til utmattelse og trene for å se bra ut – og HVORFOR du MÅ velge mellom dem. (Du kan ikke velge begge…om du forsøker vil du mislykkes.)

KAPITTEL 4: “DEN UMOTIVERTES HEMMELIGHET”

“Hvorfor du ikke trenger viljestyrke for å få en veltrent kropp…”
Oppdag den selvregulerende mekanismen som påvirker hvordan kroppen din ser ut, og hvorfor toppidrettsutøvere ikke er avhengig av viljestyrke for å gå på trening – slik bruker du samme trikset!

KAPITTEL 5: FASTFIT FILOSOFIEN

“Den raskeste (og beste) måten å bygge muskler og forbrenne fett…”
Oppdag hvordan du kommer i gang med treningen, når du ikke engang vet hvor du skal begynne. Lær hva modeller gjør for å komme raskt i gang på best mulig måte.

KAPITTEL 6: “Diett” – god eller dårlig idé?

Oppdag hvorfor det er en god idé å “jukse” med kostholdet. Lær hvorfor du ikke trenger å spise “sunt”. Se den virkelige grunnen til at du tjener på å spise “hva du vil – når du vil”

KAPITTEL 7: PSYKOLOGI

“Hvordan du utnytter latskap for å få drømmekroppen…”
Oppdag hvorfor noen gleder seg til trening istedenfor å grue seg. Lær hvordan de best trente beholder lysten til å trene selv om du ikke er motivert….

KAPITTEL 9: “110% PERFEKT-FEILEN”

“Hvorfor de mest motiverte ofte gir opp først…”
Oppdag den frustrerende grunnen til at de mest motiverte sliter seg gjennom treningsøkter, uten å bli belønnet – hvorfor de aldri får resultater og slutter å trene.

Skrevet av bestselgende forfatter Nikolai G. Høibo

Nikolai er familiefar, siviløkonom og gründer. Han er gift og har to barn. Han har studert idrett og holder en mastergrad i økonomi. Han jobber som forretningsutvikler og har så langt skrevet tre bestselgende bøker: Fastfit, ToppkarakterSystemet og Tre steg til tidsfrihet. I tillegg til Fastfit filosofien, har han utviklet FokusKvadranten og mentalkurset Vinn uten viljestyrke. Han har holdt forelesninger ved alle universitet og de største høgskolene i Norge. Foreløpig har mer er enn 25 000 personer deltatt på hans kurs og foredrag.

 

 


Fastfit